Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elizabeth Holmes, acuzată de înşelăciune în relaţia cu investitorii

CNBC
Elizabeth Holmes Theranos

Un judecător din statul american California urmează să pronunţe sentinţa în cazul fostei antreprenoare americane Elisabeth Holmes, acuzată de înşelăciune în relaţia cu investitorii, anunță Rador.

Procesul cunoscutei femei de afaceri a atras atenţia presei americane. Elizabeth Holmes, care a fost una dintre cele mai tinere miliardare din SUA, a condus compania Theranos, care se ocupa cu analizarea probelor sanguine şi promitea o revoluţionare a sistemului de sănătate.

Prin compania sa, Elizabeth Holmes a adunat peste 900 de milioane de dolari de la investitori, printre care s-au numărat şi Rupert Murdoch şi Henry Kissinger. Acum, însă, Elizabeth Holmes a devenit centrul unui scandal, după ce şi-a înşelat investitorii şi a pus în pericol viaţa pacienţilor cu o invenţie privind analiza sângelui prelevat de la pacienţi, despre care femeia de afaceri a susţinut că este revoluţionară şi poate depista boli grave, precum cancerul în numai câteva picături de sânge. Tehnologia nu a funcţionat însă, iar femeia a fost găsită vinovată de fraudă în luna ianuarie, informează BBC.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.