Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk a dat ordin, iar SpaceX își poziționează sateliții pentru a ajuta italienii afectați de inundații

ariesonline.com.ar
elon musk

Compania SpaceX a lui Elon Musk și Unipol din Italia au decis să își unească forțele pentru a-i ajuta pe italienii afectați de inundații.

În cadrul acordului, Unipol a achiziționat terminalele de internet prin satelit Starlink de la SpaceX și le va pune la dispoziția salvatorilor, a spitalelor și a locuitorilor. SpaceX își poziționează sateliții pentru a acorda prioritate regiunii Emilia-Romagna și pentru a oferi o acoperire mai bună, scrie mediafax.ro.

„SpaceX, Starlink și Tesla sunt bucuroși să fie de folos în orice mod pentru a ajuta Italia și oamenii afectați de inundații", a declarat Musk prin intermediul unui comunicat, potrivit Reuters.

Ploile torențiale au devastat partea de est a regiunii italiene Emilia-Romagna, provocând moartea a 14 persoane și pagube de miliarde de euro, în special în agricultură.

Aproximativ 36.000 de persoane au fost nevoite să își părăsească locuințele, iar mulți dintre cei care au rămas în zonele inundate nu au electricitate. Eforturile de salvare sunt îngreunate de vremea rea și de întreruperile de pe liniile de comunicații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.