Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk a dezvăluit cu cine va vota la următoarele alegeri

elon musk

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a declarat că intenționează să voteze pentru prima dată pentru candidații republicani la viitoarele alegeri din SUA.

Musk, care a indicat că s-ar putea retrage din preluarea Twitter, în valoare de 44 de miliarde de dolari, a declarat la podcastul All-In Summit că în trecut a votat "în proporție covârșitoare" pentru democrați. Însă cel mai bogat om din lume a declarat la podcast că acum își va schimba sprijinul pentru Partidul Republican.

"Am votat în proporție covârșitoare pentru democrați, din punct de vedere istoric. Cum nu sunt sigur, s-ar putea să nu fi votat niciodată pentru un republican, ca să fie clar", a declarat Musk în emisiunea de luni.

El a adăugat apoi: "Acum, la aceste alegeri, o voi face", informează nypost.com.

Nu a fost clar dacă nativul din Africa de Sud, care a spus că nu este nici democrat, nici republican, se referea la viitoarele alegeri de la jumătatea mandatului sau la alegerile prezidențiale din 2024.

În timpul podcastului, Elon Musk l-a atacat pe președintele Joe Biden comparându-l cu Ron Burgundy, protagonistul împiedicat din filmul de succes "Anchorman", interpretat de Will Ferrell.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.