Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk a suspendat popularul cont de Twitter alimentat de Inteligență Artificială, 'Explain This Bob'

ariesonline.com.ar
elon musk

Twitter a suspendat contul popularului robot bazat pe inteligență artificială, legat de memecoin, „Explain This Bob”, după ce Elon Musk a susținut că este un „cont cripto înșelătorie”.

Musk a susținut că contul a fost o înșelătorie într-un tweet pe 18 iunie ca răspuns la bot, contul a fost aparent suspendat la scurt timp după, conform cointelegraph.com.

 

 

Se pare că contul Explain This Bob a strâns peste 400.000 de urmăritori înainte de suspendare. Botul a fost creat de Prabhu Biswal din India și a folosit modelul OpenAI GPT-4 pentru a înțelege și a oferi răspunsuri la tweet-urile celor care au etichetat contul.

Proiectul a fost, de asemenea, legat de ERC-20 memecoin Bob Token (BOB) care a fost lansat în aprilie 2023. Suspendarea a făcut ca prețul BOB să scadă cu peste 30%, potrivit CoinGecko.

Suspendarea este o întoarcere la impresia anterioară a lui Musk despre bot, care a postat pe Twitter „I love Bob” ca răspuns la unul dintre tweet-urile sale din 20 aprilie, un tweet care apare și pe site-ul web al proiectului.

 

 

Cu toate acestea, Twitter nu a luat măsuri împotriva contului pentru Bob Token. Echipa proiectului a răspuns cu umor la vestea suspendării, împărtășind o meme cu Musk monitorizând un „Bob” tulburat într-o închisoare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.