Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk duce 'războiul' cu Zuckerberg la alt nivel: 'Să ne măsurăm penisurile'

Captura YT
Elon Musk Mark

Proprietarul Twitter, Elon Musk, a sugerat că el şi Mark Zuckerberg ar trebui să aibă "un concurs de măsurare efectivă a sculei" şi l-a făcut "încornorat" pe fondatorul Facebook, în cea mai recentă şarjă îndreptată împotriva miliardarului rival, relatează The Guardian.

Pe măsură ce serviciul Threads lansat de curând de Mark Zuckerberg ca un rival al reţelei lui Elon Musk capătă tot mai mulţi adepţi, proprietarul Twitter coboară tot mai jos lăsând să se vadă ranchiuna, conform News.ro.

Într-un mesaj inspirat de lansarea, săptămâna trecută, de către şeful Meta a serviciului Threads, Musk a adăugat un emoji cu o riglă. "Propun un concurs de măsurare efectivă a sculei”, a scris Musk.

Folosind cuvântul de argou pentru "încornorat", popular ca termen de batjocură, el a adăugat: "Lui Zuck i se pun coarne" (“Zuck is a cuck”).

Până luni, serviciul Threads, lansat în urmă cu numai cinci zile, a ajuns la 100 de milioane de utilizatori, potrivit site-ului Techcrunch. Twitter are aproximativ 250 de milioane de utilizatori activi, dar a fost afectat de controverse şi probleme tehnice de când Musk, omul din spatele Tesla şi SpaceX, l-a cumpărat anul trecut, pentru 44 de miliarde de dolari.

Traficul site-ului Twitter este, de asemenea, "în scădere", potrivit şefului companiei de servicii de internet Cloudflare, în contextul în care există semne că utilizatorii migrează către platforme alternative precum Threads, BlueSky şi Mastodon.

Când a lansat Threads, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a declarat: "Scopul este de a menţine (o reţea) prietenoasă pe măsură ce se extinde. Cred că acest lucru este posibil şi, în cele din urmă, va fi cheia succesului său. Acesta este unul dintre motivele pentru care Twitter nu a avut niciodată un succes atât de mare pe cât cred că ar fi trebuit, iar noi vrem să procedăm diferit", a comentat el.

Recent, mai în glumă, mai în serios, Musk i-a propus lui Zuckerberg să se bată într-un meci de arte marţiale mixte.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.