Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk, la doar un pas de a deține Twitter: Consiliul de administrație a stabilit, în unanimitate, să recomande votul în favoarea vânzării

Elon Musk

Miliardarul Elon Musk de la Tesla este cu un pas mai aproape de a deține Twitter.

Consiliul de administrație al gigantului social media a recomandat marți ca acționarii săi să voteze în favoarea vânzării propuse de 44 de miliarde de dolari, potrivit unui document de reglementare citat de Business Insider.

Consiliul de administrație "a stabilit în unanimitate că acordul de fuziune este recomandabil și că fuziunea și celelalte tranzacții prevăzute în acordul de fuziune sunt corecte, recomandabile și în interesul Twitter și al acționarilor săi", a precizat acesta într-un document de împuternicire depus la Comisia pentru valori mobiliare și burse.

Twitter nu a stabilit încă o dată pentru vot.

Musk a oferit 54,20 dolari pe acțiune pentru a cumpăra compania în aprilie.

Cu toate acestea, acțiunile companiei s-au scufundat de atunci, alături de o scădere mai amplă a pieței. Acțiunile au închis vineri la aproximativ 38 de dolari, cu 34% sub prețul oferit de Musk.

Tranzacția a decurs deloc fără probleme. La începutul lunii iunie, Musk a amenințat că va renunța în totalitate la tranzacție după ce a acuzat Twitter că a obstrucționat cererile sale de date despre conturile de spam.

În replică, Twitter a declarat că a rămas angajată în acord și că a cooperat cu solicitările de informații ale lui Musk. Dar, încă de marți dimineață, Musk a declarat că încă mai caută mai multă claritate cu privire la numărul real de utilizatori de pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.