Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk scumpește abonamentul la internet în Ucraina: măsuri de criză luate de miliardar

theverge.com
elon musk

Starlink-ul lui Elon Musk a crescut costul unui abonament lunar pentru utilizarea serviciului de internet prin satelit Starlink în diferite țări, inclusiv în Ucraina.

Utilizatorii ucraineni au fost informați prin e-mail cu privire la creșterea tarifului în buletinul informativ. Noul preț va intra automat în vigoare din 29 decembrie - acum ucrainenii o să plătească nu 60 de $, ci 75 de $ pe lună sau 2800 în grivnă, informează Unian.

În același timp, după cum reiese din datele actualizate de pe site-ul companiei, terminalele Starlink au crescut și ele în preț. Dacă mai devreme au costat 600 de dolari, acum ucrainenii trebuie să plătească 700 de dolari. Desigur, creșterea prețurilor nu va ocoli utilizatorii ucraineni.

În a șaptea lună a invaziei rusești, compania lui Elon Muska redus prețurile pentru internet prin satelit de la Starlink pentru Ucraina și o serie de alte țări.

Pentru utilizatorii ucraineni reducerea a fost de aproximativ 40 la sută; prețul abonamentului a fost redus de la  100 de $ la 60 de $. Acum tariful a fost majorat din nou ca parte a unei revizuiri a prețurilor din întreaga lume.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.