Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emanuel Gyenes aproape de o performanță istorică la Raliul Dakar - Este pe locul 2 la general

facebook.com
Emanuel Gyenes

Motociclistul român Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a câștigat marți etapa a 9-a a Dakar Rally, la clasa Original By Motul Malle Moto, trecând linia de sosire pe locul 26 la Moto, informează Mediafax.

Etapa a 9-a s-a desfășurat pe o buclă, cu plecare și sosire în localitatea Neom, pe un traseu în lungine de 579 de kilometri, din care 465 km de probă specială, caracteristica principală fiind diferența de nivel de aproximativ 1.200 de metri, cu mai puține zone nisipoase și fără dune.

Emanuel Gyenes a parcurs etapa în 5 ore, 50 minute și 6 secunde, devansându-l la clasa Malle Moto pe liderul clasamentului general, lituanianul Arunas Gelazninkas cu aproape 20 de minute, acesta sosind pe 3. Astfel, în clasamentul general la Male Motto, Mani Gyenes e pe locul 2, reușind să se apropie de lituanian la 43 de minute și 33 de secunde, când mai sunt de parcurs 3 etape. Un avantaj surmontabil teoretic, doar în condițiile în care Gyenes nu va avea probleme tehnice.

Cu timpul realizat, sătmăreanul a tecut pe 25 la Moto, unde la general se află acum pe 26.

Etapa a 9-a la Moto a fost câștigată marți de Kevin Benavides (Monster Energy Honda Team), lider în clasamentul general fiind colegul său de echipă Jose Ignacio Cornejo Florimo. Lupta pentru titlu la Moto rămâne în continuare deschisă, primii 5 concurenții fiind într-un interval de timp de exact 29 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.