Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emanuel Ungureanu lansează o informație interesantă: 'Au venit oferte la Ministerul Sănătății, din luna aprilie, pentru testare de 100.000 pe zi'

emanuel ungureanu

Deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, este de părere că anchetele epidemiologice nu trebuie lăsate doar pe seama direcțiilor de sănătate publică, pentru că multe dintre acestea au personal insuficient și pe alocuri incompetent. Într-o intervenție la RFI el a mai precizat că România a primit oferte pentru a realiza 100.000 de teste Covid-19 pe zi.

Citește și: Bill Gates a profețit momentul în care omenirea își va reveni: 'Este singurul mod în care ne putem întoarce pe drumul cel bun'

”Trebuie testare, izolare, mobilizarea medicilor de familie. Clar, ne vom trata mai mult acasă, pentru că nu vor fi locuri în spitale și trebuie să dublăm numărul de persoane capabile să facă anchete epidemiologice, să nu rămână doar la mâna acestor DSP-uri incompetente, pentru că nu ai nevoie de o specializare foarte complicată, pentru a înțelege lanțul epidemiologic, de la cine a plecat și către cine s-a dus acest virus. Deci e nevoie de mai multă organizare și de testare”, spune Ungureanu.

Citește și: Ludovic Orban, despre bolnavii asimptomatici: 'Suntem în analiză dacă trebuie modificată legea!'

Deputatul precizează că autoritățile au primit oferte pentru a realiza 100.000 de teste Covid-19 pe zi: ”Au venit oferte la Ministerul Sănătății, din luna aprilie, pentru testare de 100.000 pe zi. Deci am avut oferte, pe care le-am disprețuit, din partea unor firme mari, laboratoare importante. Austriecii cum au reușit, polonezii cum reușesc? Prin simpla testare, asta este, testezi, izolezi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.