Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emanuel Ungureanu RĂBUFNEȘTE după demiterea lui Voiculescu: Trădare din partea lui Florin Cîțu

adevarul.ro
Emanuel Ungureanu

Demiterea lui Vlad Voiculescu din postul de ministru al Sănătății a fost „un gest de trădare politică din partea premierului Florin Cîțu”, spune deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, membru în Comisia de Sănătate.

Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, membru în Comisia de Sănătate, a declarat, meircuri, la RFI, că gestul lui Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății a fost „un act de trădare politică”, conform Mediafax.

„Nu schimbi niciodată ministrul într-o coaliție, fără să te consulți cu partenerii tăi. A fost un act de trădare politică, pe care eu îl consider ca fiind și foarte laș”, afirmă deputatul USR PLUS.​

Ungureanu mai spune că demiterea lui Vlad Voiculescu poate fi privită ca un gest de agresiune din partea premierului Florin Cîțu.

„Un om de stat vorbește cu partenerii cu care este la guvernare, caută împreună, dacă este cazul, o soluție pentru un alt ministru, nu face un gest unilateral, fără să se consulte cu cei pe care îi numește parteneri. Deci este un act de agresiune pe care îl face PNL, spun eu, în înțelegere cu o parte dintre pesediștii cu care s-a înțeles tot timpul foarte bine PNL în guvernarea USL”, a mai spus Emanuel Ungureanu.

Birourile Naționale ale USR și PLUS, reunite, au decis în ședința de urgență de miercuri, că demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este o decizie unilaterală și imatură a premierului Florin Cîțu care pune sub semnul întrebării „capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliție funcțional”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.