Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ungureanu (USR) pune tunurile pe Rafila (PSD): 'Voi depune la ANI o sesizare cu privire la posibila neconcordanță între veniturile declarate și cele obținute'

emanuel ungureanu

Continuă bătălia deputatului USR Emanuel Ungureanu cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD). Deputatul USR a anunțat că o să depună o sesizare la Agenția Națională de Integritate, pentru o verificare a sumelor de bani din averea lui Alexandru Rafila. „Urmează DLAF și DNA”, precizează Emanuel Ungureanu.

  • Anunțul acestuia vine în contextul în care săptămâna trecută îl acuza pe Rafila că a dat un „tun de 21 de milioane de euro din consultanță către foștii colaboratori de la OMS” (mai multe aici). PSD, de cealaltă parte, susține că ministrul Sănătății a respectat în totalitate programul PNRR (mai multe aici).

„Averea lui Rafila la Agentia Nationala de Integritate!

Astăzi, la ora 11, voi depune la Agenția Națională de Integritate o sesizare cu privire la posibila neconcordanță între veniturile declarate și cele obținute, inclusiv prin consultanță, de cel mai leneș ministru al Sănătății din istoria României.

Voi solicita inspectorilor de integritate să verifice și potențialul conflict de interese între acțiunile ca ministru al Sănătății ale lui Alexandru Rafila și activitatea de consultant a acestuia în multiple proiecte cu OMS și actori importanți din industria Big Pharma.

Vă reamintesc că Rafila a dat un tun de peste 21 milioane de euro consultanță către foștii colaboratori de la OMS, cu dedicație, în secret, fără justificare, ca un hoț!

Urmează DLAF și DNA”, a spus Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.