Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emanuel Ungureanu (USR) intervine în scandalul Bădălău: 'Nu jubilați însă, Bădălău este din Giurgiu, acolo a fost achitat de curând un alt pesedist!'

emanuel ungureanu

Fostul senator PSD Niculae Bădălău a fost reţinut, duminică seară, de DNA, după ce a fost într-un dosar de dare de mită şi trafic de influenţă. Deputatul USR Emanuel Ungureanu susține că țara „e plină de bădălăi”, el fiind sceptic în privința actului de justiție din acest caz.

„Scapă și domnul "doctor" Bădălău?

Pesedistul Bădălău a fost arestat de DNA. El este acuzat că ar fi dat mită si ar fi comis și trafic de influență.

"L-a dat în gât" un primar penelist nemulțumit probabil de comisionul mic de 7%.

Nu jubilați însă, Bădălău este din Giurgiu, acolo a fost achitat de curând un alt pesedist, Beuran, acuzat tot de luare de mită, după ce o colegă doctor i-ar fi dat un plic prea mic pentru un post prea mare.

Bădălău este un fruntaș pesedist, cu un doctorat în economie și 3 masterate, TOATE făcute în timp ce era mare politician și fanul lui Dragnea și Ciolacu.

Țara e plină de bădălăi și sistemul judiciar face parte tot din țara lui Bădălău. Mai greu cu speranța”, a spus Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Procurorii DNA susţin că Bădălău i-ar promis, în total, 170.000 de euro primarului unei comune pentru a oferi un contract unei firme administrate de o rudă a sa şi a continua să facă plăţi acelei societăţi, în cadrul unui alt contract, chiar şi pentru lucrări neconforme.

Alături de Bădălău a fost reţinut şi reprezentantul unei firme. Curtea de Conturi a transmis că susţine actul de justiţie şi îşi exprimă încrederea că autorităţile competente vor soluţiona acest caz în conformitate cu prevederile Constituţiei şi cu reglementările incidente. Instituţia precizează că membrii Curţii şi auditorii publici externi sunt suspendaţi din funcţii în momentul trimiterii în judecată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.