Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emanuel Ungureanu (USR-PLUS) îl critică pe Iohannis, după ce președintele le recomandă românilor să joace golf: 'Am ales răul cel mai mic. Ghinion'

adevarul.ro
Emanuel Ungureanu

Emanuel Ungureanu (USR-PLUS) se arată nemulțumit de atitudinea avută de Klaus Iohannis, după ce președintele le-a recomandat românilor să joace golf.

„Am ales răul cel mai mic. Ghinion. Vă aduceți aminte? Domnul Iohannis ne explica cu tupeu că profesorii care nu își pot lua mai multe case din meditații au...ghinion. Și noi l-am ales, pentru că nu puteam cu Ponta și apoi cu Dăncilă. El a rămas același, astăzi ii îndemna pe românii îngrijorați de creșterea facturilor la utilități să învețe să joace...golf.

Tot el, îl susține în fruntea guvernului României pe unul care se crede Superman. Ghinion”, a spus Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Deputatul Iulian Bulai (USR) îl atacă pe Iohannis: 'Țara arde și primul om din stat ne îndemnă să jucăm golf'

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentului organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a afirmat preşedintele Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.