Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc a dezvăluit ce a vorbit cu Marcel Ciolacu: 'A dat dovadă de pragmatism și realism!'

Primaria Cluj-Napoca
Emil Boc

Primarul Clujului a avut recent o întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu (mai multe aici). Edilul de la Cluj spune că Ciolacu a dat dovadă de „pragmatism și realism”.

Nu am vorbit de regionalizare, pentru că sunt realist că nu se va face nimic până la alegeri. După alegeri, o să vorbesc zi de zi despre asta. Această regionalizare trebuie făcută. Dacă nu, România se sufocă...

Pot să vă zic de întâlnirea cu domnul Ciolacu că a dat dovadă de pragmatism, realism și seriozitate.

Am certitudinea că cele promise se vor realiza. Eu și colegii mei am plecat de acolo cu sentimentul că lucrurile vor produce lucruri eficiente”, a spus Emil Boc, la emisiunea Ziua de Cluj.

Preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România, Emil Boc, a declarat zilele trecute că în urma discuţiilor avute de reprezentanţii AMR, marţi, la Guvern, cu premierul Marcel Ciolacu şi cu mai mulţi miniştri de linie, au obţinut promisiunea că până la 1 septembrie MIPE va achita datoriile pe care acest minister le are pe proiectele finanţate din fonduri europene.

"E corect să spunem că domnul ministru Câciu a fost foarte receptiv pe această temă şi ne-a dat asigurări că până la 1 septembrie facturile restante vor fi achitate şi, evident, va face un mecanism mult mai rapid de achitare a acestor facturi. Deci, avem, deja, un orizont de timp cu care putem vorbi cu constructorii. (...) Riscul este următorul, constructorii ne notifică cu privire la faptul că reziliază sau ne cer penalităţi de întârziere, noi trebuie să dăm în judecată Guvernul că nu ne vin bani din fonduri. Avem acum un calendar previzibil, 1 septembrie, de achitare a restanţelor, ceea ce ne dă nouă o gură de oxigen în relaţia cu constructorii", a declarat Emil Boc, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.