Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc: Am votat cu acel candidat care poate reprezenta cu profesionalism România

Inquam Photos / Octav Ganea
emil boc

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat pentru candidatul care poate reprezenta România cu profesionalism, scrie Agerpres.

"Am votat cu acel candidat care a demonstrat că poate reprezenta România cu profesionalism şi demnitate în Europa şi în lume. De asemenea, m-am uitat la mesajul pe care românii din diaspora l-au transmis. Este un lucru extrem de emoţionant să vezi că de la nuntă mergi direct la vot, că în Norvegia ninge şi mergi la vot, că în Dubai e cald şi mergi la vot, adică, românii, oriunde s-ar afla, tratează cu maximă importanţă aceste alegeri şi au înţeles faptul că deciziile politice majore se iau prin vot. De fapt, ce ne dorim cu toţii? Ne dorim o ţară ca afară, adică o Românie normală şi, în consecinţă, am votat pentru acel candidat care poate în următorii ani să pună în practică cel mai important proiect politic, cred eu, al României, acel proiect politic prin care nimeni din această ţară să nu mai fie forţat, obligat să-şi părăsească oraşul, regiunea sau ţara pentru motive economice", a spus Emil Boc, la ieşirea de la urne.

Citește și: Dumitru Buzatu: Sper ca cetăţenii să voteze pentru ca societatea românească să fie caracterizată de mai multă armonie şi iniţiativă

El a votat la Secţia nr. 52, alături de Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, şi a fost însoţit la secţia de votare de liderii PNL Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.