Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc, atacat dur din PSD: 'Păstorul imaculat' al corupţiei

emil boc

Liderul PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, considera ca primarul Emil Boc a permis, prin alegerile facute de-a lungul activitatii sale politice, ca în administratia municipiului, dar si a României, de pe vremea când acesta era premier, sa intre persoane corupte.

Printr-un comunicat, deputatul Aurelia Cristea aminteste ca, în 2009, Emil Boc a garantat pentru mâna sa dreapta la primaria Cluj-Napoca, Sorin Apostu, care ulterior a si devenit edil al orasului, pâna la arestarea sa în noiembrie 2011.

Un alt episod amintit de liderul PSD Cluj-Napoca este acela din 2014, când Emil Boc a ales sa o sprijine pe Elena Udrea la presedintia României.
'Emil Boc , 'pastorul imaculat' al coruptiei din guvernul sau! Acum, când vedem din dosarele DNA dimensiunea coruptiei, atât prin numarul de persoane implicate din directa sa apropiere, sumele colosale, ne este foarte clar ce a guvernat Boc. În tot acest timp n-a avut nici cea mai mica strângere de inima, sau vreo lacrima în coltul ochiului atunci când a taiat în carne vie, diminuând salariile cu 25% , închizând spitale, scoli. Cât de cinic poti sa fii sa pastoresti furtul a zeci de milioane de euro din bugetul educatiei, având în primul rând calitatea ta de profesor!' a declarat Aurelia Cristea.

Potrivit comunicatului, social-democratii clujeni considera ca în contextul în care mai multi ministrii ai guvernului Boc 'au luat calea DNA' si sunt acuzati de fapte de coruptie, în conditiile în care Emil Boc este acuzat de coruptie la rândul sau, de un fost ministru al cabinetului pe care l-a condus, acesta este dator sa faca un prim pas în a explica cauzele 'coruptiei generalizate din mandatul sau de premier/primar/presedinte de partid'.

Social-democratii îi mai cer lui Emil Boc si sa adreseze scuze publice cetatenilor pentru faptul ca a sustinut în functii politice la cel mai înalt nivel politicieni suspectati de coruptie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.