Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc, despre Cluj Innovation Days: 'Nici nu vă daţi seama cât de important este un asemenea eveniment'

emil boc

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri, în cadrul evenimentului Cluj Innovation Days, că acesta este deosebit de important pentru inovarea de la nivel local şi pentru imaginea ei în ţară şi străinătate.

"Îl felicit pe Andrei Kelemen, preşedintele Cluster IT Cluj, pentru această tradiţie şi brand al Clujului, legate de Cluj Innovation Days. Nici nu vă daţi seama cât de important este un asemenea eveniment pentru conectarea ecosistemului local de inovare, pentru imaginea lui în ţară şi în Europa", a spus Emil Boc, potrivit Agerpres.

El a mai spus că cea mai importantă resursă a municipiului este cea umană.

"Avantajul competitiv care ne diferenţiază astăzi este cel dat de universităţile din oraş. Mina de aur a oraşului sunt universităţile. Unul din cinci clujeni este student şi asta înseamnă mult pentru tot ceea ce noi plănuim să construim aici", a mai spus Emil Boc.

Zeci de evenimente, ateliere de lucru şi întâlniri cu factori de decizie din ţară şi din străinătate au loc la cea de-a zecea ediţie Cluj Innovation Days, eveniment organizat în perioada 17-18 octombrie la Cluj-Napoca.

"Cluj Innovation Days, evenimentul fanion al asociaţiei Cluj IT Cluster a început la Cluj, marcând zece ani de existenţă a celei mai titrate şi longevive asociaţii de profil din ţara noastră. Timp de zece zile, organizatorii au pregătit o suită de evenimente dedicate industriei care a făcut din municipiul Cluj-Napoca centrul naţional al IT-ului din România. (...) Unul dintre panelurile de dezbatere de astăzi s-a bucurat de prezenţele lui Sabin Sărmaş, preşedinte al Comisiei IT din Camera Deputaţilor şi primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, cel care a adus în atenţie modelul de dezvoltare al oraşului, spunând că este rodul unei colaborări de succes între administraţia publică, mediul academic şi cel de business", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.