Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc, fost aghiotant al lui Băsescu, despre negocierile politice: 'Stăpânul inelelor e la Cotroceni. Așa a fost mereu'

emil boc

Partidele care vor să formeze viitoarea coaliție de guvernare rămân fără timp, avertizează fostul premier Emil Boc. El spune că românii așteaptă rezultate, nu o ceartă nesfârșită pentru funcții. Boc, apropiatul lui Traian Băsescu pe vremea când acesta era președinte, știe că în această perioadă dificilă deciziile se iau la Cotroceni.

Emil Boc a comentat la Digi24 criza politică și a declarat: "Coaliția, ca să fiu sincer, își cam pierde perioada de grație. Oamenii înțeleg că e nevoie de negocieri, dar trebuie să se încheie cu o soluție pentru România, nu doar pentru anumiți lideri.

Ne place, nu ne place, stăpânul inelelor e la Cotroceni, mai ales în această perioadă, în condițiile în care nu e un partid cu 50%, decizia finală e la Cotroceni. Așa a fost mereu.

Citește și: Bătălia pentru funcţii, neschimbată de peste 100 de ani - 'Cronica' negocierilor PNL-USR-PLUS-UDMR, făcută de I.L. Caragiale

Rămâne la latitudinea președintelui gradul de implicare, din punct de vedere constituțional toate deciziile fundamentale se iau la Cotroceni".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.