Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc: 'În perioada următoare vor fi semnate ambele contracte, şi pentru centura metropolitană şi pentru conectarea Clujului la autostradă'

tv8.md
drum in lucru

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a declarat marţi că în perioada următoare vor fi semnate ambele contracte, pentru centura metropolitană şi pentru conectarea Clujului la autostradă. El a arătat că este în negocieri şi discuţii avansate cu Ministerul Transporturilor pentru a urgenta semnarea contractului de finanţare şi a precizat că atât CNAIR cât şi ministerul s-au raportat ”impecabil” la interesele administrative şi de infrastructură ale Clujului, informează News.ro.

Primarul din Cluj-Napoca a afirmat că un proiect important este conectarea Clujului la autostradă, de 100 de milioane de euro. ”Pare puţin dar avem câştigător, nu s-a contestat licitaţia, după aprobarea Ministerului Transporturilor se va putea încheia contractul pentru conectarea Clujului la autostradă”, a arătat primarul.

”Este o veste extraordinar de bună, sunt în negocieri şi discuţii avansate cu Ministerul Transporturilor pentru a urgenta semnarea contractului de finanţare. Banii există, trebuie formularele tehnice spre aprobare, pentru că sunt bani europeni, de lămurit, de aceea sunt într-un dialog constant cu CNAIR şi Ministerul Transporturilor şi le mulţumesc pentru deschidere. Până acum, impecabil s-au raportat la interesele administrative şi de infrastructură ale Clujului, veţi vede că în perioada următoare vor fi semnate ambele contracte, şi pentru centura metropolitană şi pentru conectarea Clujului la autostradă”, a precizat Emil Boc.

El a menţionat că la Oradea, kilometrul de centură a costat 6 milioane de euro, la Cluj costă 26 de milioane de euro, pentru că trece prin Făget şi ai nevoie de viaducte, de tuneluri”. ”Ăsta este Clujul şi nevoia de finanţare este mult mai mare” a mai spus Boc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.