Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc îl contrazice pe Ion Cristoiu: 'Nu se pune problema ruperii PNL'

Facebook
pnl

Primarul Clujului, Emil Boc, exclude posibilitatea unei rupturi în interiorul PNL, în cazul în care Ludovic Orban ar câștiga șefia partidului, teorie avansată de Ion Cristoiu.

  • ”Cu tot respectul pentru maestrul Cristoiu, (...) nu pot fi de acord cu domnia sa din niciun punct de vedere. În primul rând, nu am înțeles de ce premierul, care este al patrulea om în stat, ar trebui să se suspende, pentru că este într-o competiție politică și președintele Camerei Deputaților, care este al treilea om în stat, nu ar trebui să se suspende. Pe de altă parte, știm că nu poți să disociezi calitatea politică de calitatea guvernamentală sau parlamentară pe care o are un om. Premierul, când merge în teritoriu, se întâlnește cu prefecții, se întâlnește și cu cei care realizează vaccinarea.
  • Nu se pune problema ruperii PNL. Este exclus acest lucru. Acest partid va ieși în septembrie mai consistent și mai bine întărit decât a fost vreodată. Competiția aceasta internă este doar o competiție corectă între colegi, pentru viitorul acestui partid pe care noi îl reprezentăm, dar cu impact major și pentru destinul României și al românilor în anii care urmează.
  • Nu împărtășesc sub nicio formă acest punct de vedere. Cred într-o echipă care va câștiga și acea echipă va întinde mâna în secunda în care se anunță rezultatul celui care a pierdut și împreună merg mai departe. Despre asta este vorba în PNL și în această competiție”, a declarat Emil Boc la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.