Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc reacționează DUR, la acuzațiile deputatului Emanuel Ungureanu: Mă pregătesc să iau o altă decizie

Inquam Photos / Octav Ganea
emil boc

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat la ieșirea de la DIICOT că a răspuns tuturor întrebărilor procurorilor și l-a avertizat pe deputatul USR, Emanuel Ungureanu, denunțătorul din acest dosar, că dacă va continua cu acuzațiile la adresa sa, atunci îl va acționa în judecată.

Citește și: Emil Boc, prima reacţie după audierea-maraton de la DIICOT. Ce le-a spus fostul premier procurorilor în cazul medicului Lucan

”N-am dat în judecată în viața mea pe nimeni, până acum. Am considerat că fiind persoană publică nu trebuie să mă judec cu toată lumea, dar evident că nu voi lăsa lucrurile să scape de sub control. Ce-i în gușă e și în căpușă, așa cum se spune la noi în Ardeal.

Toate au o limită și au un punct, nu am dat în judecată pe nimeni, dar sunt gata să iau o altă decizie (...) Am spus tot ce am avut de spus aici la DIICOT, am lămurit lucrurile apărute în spațiul public și nepublic, dar dacă domnul Ungureanu, după această vizită la DIICOT, va continua să profereze acuzații nefondate la adresa mea, dacă va persista în aceste neadevăruri îl voi acționa în instanță”, a declarat Emil Boc.

Emil Boc a fost chemat la DIICOT, în calitate de martor, în dosarul mediului Mihai Lucan, după ce acesta a obținut un teren la un preț preferențial din partea Primăriei Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.