Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc recunoaște că Primăria pe care o conduce este FOCAR de coronavirus: Angajații nu au respectat normele sanitare

Inquam Photos / Octav Ganea
emil boc

Opt funcționari ai Primăriei Cluj-Napoca sunt confirmați cu noul COVID-19. Dacă s-ar aplica testările în masă, s-ar pune în pericol testarea celor care au simptome, spune primarul Emil Boc.

Primarul Emil Boc a declarat miercuri în ședința Consiliului Local că mai mulți funcționari se află în izolare la domiciliu în urma anchetei epidemiologice a DSP Cluj, scrie mediafax.ro.

Citește și: Starea de urgență revine în România! Primul județ în care se va întâmpla asta

„Primăria Cluj-Napoca are 3172 de angajați, la creșe, Poliție Locală, Spitalul Clujana, asistență socială, parcări, aparatul de specialitate. Avem 8 cazuri de COVID confirmate. Cei 8 colegi se simt bine, nu au probleme de nicio natură care să le pună viața în pericol”, a spus Boc.

Acesta a subliniat că a discutat cu autoritățile sanitare care i-au transmis că nu există prevederi legale pentru testarea în masă a angajaților din Primărie.

Citește și: Vestea mult așteptată! Când ar putea fi gata primul vaccin împotriva COVID-19

„Mi s-a explicat că dacă s-ar aplica testările în masă s-ar pune în pericol testarea celor care au simptome, care au probleme grave și trebuie să ajungă cât mai repede la un tratament. Legea spune, contacții direcți stau în izolare, dacă au simptome se face testarea și se internează”, a explicat Emil Boc.

Edilul a făcut apel către clujeni la responsabilitate și calm și la respectarea prevederilor legale privind stoparea răspândirii coronavirusului.

Citește și: Nelu Tătaru, despre o nouă stare de urgență în România: Nu m-aș gândi la asta, ci mai mult la asigurarea măsurilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.