Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Emil Boc, scandalizat de declarațiile lui Nicolae Robu: 'Conflictele locale trebuie aduse sub control'

emil boc

Fostul preşedinte al liberalilor timişeni, Nicolae Robu, a cerut, luni, viitoarei conduceri a PNL, ca primă prioritate, "debarasarea de aliatul toxic USR", întrucât "curentul neomarxist este străin de interesele României", iar "exponenţii lui, ajunşi în diverse funcţii printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credinţă, (...) sunt de o incompetenţă şi rea credinţă catastrofale" (mai multe detalii aici). De cealaltă parte, Emil Boc, primarul Clujului, nu este de acord cu asemenea declarații și recunoaște că zonele locale de conflict sunt multiple; Boc cere ca aceste conflicte să fie „aduse sub control”.

Citește și: Emil Boc crede că Florin Cîțu o să fie noul președinte al României: ‘E un posibil candidat la prezidențiale din partea PNL’

„Nu sunt de acord cu domnia sa. Cred că această alianță PNL-USR-PLUS trebuie să aibă viitor. Nu văd o altă alianță care poate moderniza România mai bine decât această alianță. Sper să găsim resursele politice care să aibă viitor și după 2024, având însă grijă de intervalul acesta de timp pe care îl avem până în 2024. Drumul viitorului îl construim acum.

E o competiție pe dreapta și ea trebuie să fie bazată doar pe fairplay, pe lucruri pozitive pe care să le facem pentru români. Nu pe jocuri de culise și încercări de a ne decredibiliza reciproc. Acest lucru sper să lipsească cu desăvârșire, iar zonele de conflicte locale, care nu sunt puține, încet dar sigur trebuie aduse sub control.

Personal consider că nu sunt ușoare aceste procese interne sau teritoriale de omogenizare între PNL și USR-PLUS. Și noi la Cluj suntem putere și opoziție. Am avut cea mai dură competiție cu USR-ul. Asta nu înseamnă că eu nu respect USR-ul ca împreună să modernizăm România și să găsim puncte comune”, a spus fostul premier al României, Emil Boc, la Digi24.

Citește și: VIDEO Ei sunt oamenii pe care se bazează Florin Cîțu: Premierul spune că are 30 de organizații care îl vor șef suprem în PNL

Citește și: Ion Cristoiu: Florin Cîțu a câștigat un prim meci în fața lui Ludovic Orban

Citește și: Rareș Bogdan îl compară pe Florin Cîțu cu Mario Draghi: 'Nu l-am trădat pe Ludovic Orban' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.