Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Săndoi vrea revanșa în partida cu Rapid, din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal

www.stiriletvr.ro
Emil Săndoi

Antrenorul echipei Chindia Târgovişte, Emil Săndoi, îşi doreşte ca formaţia sa să îşi ia revanşa în partida cu Rapid, din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal, după ce a pierdut meciul din debutul campionatului cu 0-1, conform agerpres.

"Îmi aduc aminte că în meciul tur era debut de campionat şi ne pusesem speranţe în meciul cu Rapid, deşi cred că jocul l-am dus destul de bine. Ne dorim revanşa, mai ales că este debutul returului. Ştim că întâlnim o echipă bună, cu transferurile pe care le au făcut. Cu jucătorii cu mare experienţă pe care i-au adus au reuşit să schimbe imaginea Rapidului din campionatul trecut din liga a II-a. Rapid e o echipă de pe locurile fruntaşe, care se bate pentru play-off, cu mulţi jucători cu calitate individuală. Dar, până la urmă, este un joc colectiv. Cred că şi noi am arătat de fiecare dată că suntem o nucă grea pentru orice echipă pe care am întâlnit-o, chiar dacă am avut o doză de neşansă. În turul campionatului cred că am pierdut patru puncte din minutul 90 până la final", a afirmat Săndoi.

El a precizat că are o serie de jucători accidentaţi, dar niciunul nu se află în stare de suspendare: "Pentru acest joc mai avem o serie de accidentaţi, în rest nu avem suspendaţi şi acesta este un lucru pozitiv. Pentru că de fiecare dată am avut probleme. Într-un cuvânt, sperăm să practicăm un fotbal bun şi să luăm puncte, pentru că asta interesează pe toată lumea, indiferent de adversarul pe care îl întâlneşte".

Chindia Târgovişte va întâlni formaţia Rapid, vineri, pe teren propriu, la Ploieşti, de la ora 20:30, într-o partidă din cadrul etapei a 16-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.