Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emilia Șercan, după ce DNA i-a pus sub control judiciar pe șefii Academiei de Poliție: Veți putea afla și înțelege dimensiunile diabolice ale acestei povești

epochtimes-romania
Emilia Sercan

Procurorii DNA i-au pus sub control judiciar pe rectorul Academiei de Poliție, Iacob Adrian și prorectorul Marcoci Petrică Mihail, pentru amenințările cu moartea la adresa jurnalistei Emilia Șercan. Cei doi au primit interdicția de a-și mai exercita funcțiile de conducere în cadrul Academiei.

Citește și: Liviu Dragnea atacă ANAF și noua conducere pentru că nu fac controale la companiile străine: 'Eu am tot sperat că va înțelege'

Emilia Șercan a reacționat la aflarea acestei informații. Ea susține că în perioada următoare publicul poate afla și înțelege adevărata dimensiune a scandalului.

„În momentul în care dosarul va fi public și voi putea vorbi despre acest caz veți putea afla și înțelege dimensiunile diabolice ale acestei povești, din care până acum se știe doar despre mesaje”, a spus Emilia Șercan pe Facebook.

Rectorul și prorectorul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” au fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile  sub acuzația de instigare la șantaj.

Citește și: Procurorii DNA i-au pus sub control judiciar pe șefii Academiei de Poliție: au primit INTERZIS în funcție .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.