Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emilia Șercan șterge pe jos cu poliția, după ce a dat public informații despre chiloții lui Dorian Popa

epochtimes-romania
Emilia Sercan

Jurnalista Emilia Șercan e supărată pe poliție! Asta pentru că, spune ea, faptul că presa a primit detalii legate de faptul că Dorian Popa era în chiloți când a fost prins conducând drogat, nu e deloc etic. Șercan acuză că poliția face publice detalii din viața privată a celor prinși ca să mențină legături bune cu presa. Mai mult, îl sfătuiește pe Dorian Popa să ia măsuri legale, insinuând un posibil proces în care să ceară daune pentru alterarea imaginii.

"Cum a ajuns la presă informația că Dorian Popa conducea în chiloți nu știu ce bolid când a fost oprit de Poliția care, ulterior, a constat că era drogat cu canabis?

A dat Poliția cumva un comunicat în care a anunțat informația că Dorian Popa a fost prins sub influența unor substanțe psihoactive și că, în acel moment, era în chiloți?

Evident că nu există un astfel de comunicat.

Informațiile scurse din Poliție „pe surse” despre persoanele publice sunt o obișnuință, însă ceea ce a făcut Poliția în cazul acestui influencer este o mare mizerie.

Unde e interesul public că Dorin Popa conducea în chiloți când a fost oprit în trafic? Au vrut să dea credibilitate informației? Dacă asta a fost intenția, atunci trebuia să vedem un comunicat de presă în care să fie dată și această informație.

Intenția Poliției a fost evident alta, umilirea publică a individului.

Iar o astfel de situație nu ar trebui lăsată să treacă nesancționată.

Dorian Popa nu are decât să plătească pentru că era drogat la volan, dar este nedrept să fie umilit și ironizat public pentru că era în chiloți.

Scurgerea informațiilor către presă sau către oameni politici este o obișnuință pentru Poliție, acesta fiind una dintre sursele ei de putere și influență.

Asta s-a întâmplat și în cazul meu, când o probă a fost scursă pentru discreditarea mea publică către un infractor dovedit de justiție", acuză Emilia Șercan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.