Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emiliano Martinez, portarul selecţionatei Argentinei, a vândut mânușile cu care a apărat în finala Cupei Mondiale: banii încasați au fost donați

eurosport.com
Emiliano Martinez

Emiliano Martinez, portarul selecţionatei Argentinei, şi-a vândut mănuşile cu care a apărat în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer, informează presa sud-americană.

"Dibu" Martinez a făcut minuni în poarta Argentinei, având o contribuţie decisivă în victoria obţinută la loviturile departajare în faţa Franţei, pe 18 decembrie 2022, când naţionala Albiceleste a devenit campioană a lumii pentru a treia oară în istoria sa, notează Agerpres.

El a acceptat însă să-şi vândă mănuşile la licitaţie, iar banii adunaţi cu această ocazie (45.000 de dolari) vor fi vărsaţi în contul serviciului de oncologie al spitalului Juan Garrahan din Buenos Aires, pentru a-i ajuta astfel pe copiii bolnavi de cancer.

"Nu joci în fiecare zi o finală de Cupă Mondială, dar este mult mai important să-i ajuţi pe copii, decât să-mi ţin mănuşile acasă, într-o cutie", a declarat Martinez, desemnat cel mai bun goalkeeper de la CM 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.