Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emiratele Arabe au reușit ceea ce state precum Germania doar visează: rata de vaccinare anticoronavirus e de 100%

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Emiratele Arabe Unite au atins obiectivul de vaccinare anti-COVID 100%. Emiratele Arabe Unite i-a vaccinat pe toți cei care trebuie să fie vaccinați împotriva COVID-19 în acest stat arab din Golf, bogat în petrol, a anunțat joi agenția de presă de stat WAM, citat de Reuters. Emiratele Arabe Unite anunță că „100% din categoriile vizate au fost vaccinate", a precizat agenția. Campania a avut ca scop vaccinarea și imunizarea celor din domeniile esenţiale, a voluntarilor, a vârstnicilor și a persoanelor cu boli cronice, scrie Mediafax.

Emiratele Arabe Unite, prin Ministerul Sănătății și Prevenirii, au lucrat pentru a furniza vaccinul COVID-19 tuturor membrilor societății pentru a ajunge la imunitatea dobândită rezultată din „vaccinarea și imunizarea persoanelor fizice”, care, la rândul său, reduce numărul de cazuri și controlează răspândirea virusului.

Procentul dorit a fost atins prin furnizarea vaccinului în toate centrele de sănătate pentru toți membrii societății, pe lângă doze de rapel și diferite tipuri de vaccinuri aprobate care și-au dovedit eficiența în combaterea virusului, arată WAM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.