Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emisiunea de mărci poştale 'Patrimoniu cultural, Buzău, Palatul Comunal' - în magazinele Romfilatelia

romfilatelia.ro
Romfilatelia

Emisiunea de mărci poştale "Patrimoniu cultural, Buzău, Palatul Comunal" este disponibilă de miercuri în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi online pe http://romfilatelia.ro/store/.

Emisiunea, care marchează aniversarea a 120 de ani de la finalizarea construcţiei acestui emblematic edificiu românesc, este alcătuită din două timbre şi un plic "prima zi", anunţă Romfilatelia, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Construcţia Palatului Comunal este prezentată în imaginea mărcii poştale cu valoarea nominală de 4 lei, iar marca poştală cu valoarea nominală de 22 de lei prezintă portretul primarului liberal Nicu I. Constantinescu asociat unui detaliu de arhitectură al Palatului Comunal, obiectiv de valoare deosebită a patrimoniului cultural şi arhitectonic al municipiului Buzău.

Plicul "prima zi" înscrie în grafica sa brandul oraşului Buzău (Buzău, oraş deschis), care a câştigat în anul 2021, la Londra, medalia de aur la un concurs în care s-au înscris principalele oraşe ale Europei, inclusiv Paris şi Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.