Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emisiunea 'Regele albinelor', în premieră pe Discovery Channel

albine

Noua emisiune „Regele albinelor” are premiera vineri, de la ora 21.00, pe Discovery Channel.

În inima Texasului, „Regele albinelor” Walter Schumacher se află într-o misiune de a salva planeta ajutând albinele, stup după stup - şi face asta fără să poarte un costum de protecţie! Tehnica sa? El „comunică” cu insectele pentru a evita să fie înţepat, conform news.ro.

Walter şi echipa sa de la American Honey Bee Protection Agency salvează stupi din locuri unde albinele nu sunt dorite. Fie că este vorba de o locuinţă în care au intrat, sau de un stup format într-un copac, Walter transferă familiile de albine acolo unde acestea pot să supravieţuiască şi să polenizeze în pace.

Conform lui Walter, una din trei înghiţituri de mâncare a fost afectată într-un fel de albine. Fără ele, viaţa pe care o cunoaştem nu ar mai exista. Pentru salvarea albinelor, însă, e nevoie de bani, iar pentru a avea bani, e nevoie ca Walter să vândă miere.

Nu cu mult timp în urmă, afacerea lui Walter era în plină expansiune. Dar după ce a pierdut totul în pandemie, Walter trebuie să-şi reconstruiască afacerea cu miere de la zero, astfel încât să-şi poată permite să salveze stupii nedoriţi. Alături de fiul său cel mare, Will, şi o echipă mică, dar dedicată, Walter are un plan de a transforma vechea fermă de familie în noul lor sediu, de a salva mai multe albine şi de a vinde mai multă miere ca niciodată.

„Regele albinelor” aduce publicul în stup în timp ce Walter îi învaţă pe nou-veniţi de ce e nevoie pentru a gestiona în siguranţă milioane de albine, iar Will îşi propune să obţină contracte mari de vânzare a mierii către companii precum restaurante şi distilerii. Toate acestea au loc în timp ce echipa duce la capăt operaţiuni dure şi periculoase de salvare ale stupilor, în locaţii de neuitat - de la o canapea plină de mucegai sau un acoperiş de biserică, până la o magazie plină sau un târg renascentist.

Salvarea albinelor este o afacere de familie: în timp ce fiul cel mare al lui Walter, Will, conduce afacerea şi încearcă să-şi ţină tatăl organizat, Walter îi învaţă pe fiii săi mai mici, Bodhi şi Odin, începuturile, iar soţia lui Will, Meredith, abordează prima ei salvare.

„Regele albinelor” îi prezintă, de asemenea, pe tehnicianul de albine Jonathan, un veteran militar care caută calmul interior prin salvarea acestora; pe noul angajat, Ramon, care este hotărât să îşi înfrunte teama de albine pentru a avea grijă de tânăra sa familie; şi pe profesionista Sandy, care poate ajunge la albinele furioase din

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.