Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emma Răducanu a fost criticată de selecţionerul naţionalei de rugby a Angliei

Inquam Photos / Simion Tataru
Inquam Emma Răducanu

Selecţionerul naţionalei de rugby a Angliei, Eddie Jones, l-a sfătuit pe tânărul său mijlocaş la deschidere Marcus Smith să evite "valul de lucruri care distrag atenţia" ce ar putea veni în calea sa odată cu succesul, tehnicianul subliniind scăderea de formă a jucătoarei de tenis Emma Răducanu după ce a devenit celebră în urma câştigării US Open, transmite Reuters, informează Agerpres.

După victoria de la Flushing Meadows, Răducanu a primit oferte de sponsorizare din partea unor firme şi a apărut pe prima pagină a unor reviste. Jucătoarea de 18 ani, al cărei tată este român, a fost însă eliminată apoi în turul doi la Indian Wells şi în sferturi la Transylvania Open.

Smith, care are 22 de ani şi e considerat marea speranţă a rugby-ului englez, a impresionat în victoria din weekend cu Tonga (69-3), fiind introdus pe parcursul meciului. Jones a spus că este esenţial ca jucătorul să rămână cu picioarele pe pământ.

"Marea problemă pentru jucătorii tineri sunt lucrurile care distrag atenţia. Acestea pot fi expunerea de care au parte în presă, laudele şi criticile pe care le primesc, grupurile de agenţi care văd în acest tip următoarea mare senzaţie", le-a declarat Jones ziariştilor.

"Există un motiv pentru care fata care a câştigat US Open nu s-a descurcat prea bine după aceea. Unde aţi văzut-o? Pe prima pagină a Vogue, pe prima pagină a Harper's Bazaar, oriunde, purtând haine Christian Dior", a adăugat selecţionerul.

"El este echilibrat, dar la început toţi sunt aşa. La început toţi sunt cu picioarele pe pământ, altfel nu prind echipa sau nu câştigă US Open. După aceea vine însă acest val de distracţii care te face să-ţi pierzi echilibrul",a spus Jones.

Emma Răducanu a anunţat că nu va lăsa angajamentele din afara terenului să devină un obstacol în antrenamentele ei pentru revenirea la forma care i-a permis că câştige în acest an US Open.

Jucătoarea a subliniat că tenisul rămâne prioritatea ei numărul unu.

''Am spus foarte clar fiecărei persoane din echipa mea că nu voi anula niciun antrenament sau sesiune de pregătire pentru angajamentele din afara terenului'', a afirmat Răducanu, pentru prima oară favorită numărul unu în cariera ei, la turneul WTA 250 de la Linz, la care Simona Halep este cap de serie nr. 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.