Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emma Răducanu, beneficiară de wild card la Miami Open 2024

Inquam Photos / Simion Tataru
Inquam Emma Răducanu

Venus Williams, Caroline Wozniacki, Emma Răducanu şi Kei Nishikori au primit primele wild carduri pentru Miami Open 2024, turneu care va avea loc pe emblematicul Hard Rock Stadium, în perioada 17-31 martie, scrie news.ro.

Williams, în vârstă de 43 de ani, Wozniacki, de 33 de ani, şi Răducanu, în vârstă de 21 de ani, se află în etape foarte diferite ale carierelor lor, dar se numără printre cele mai populare jucătoare din WTA, cu performanţe pe măsură.

Triplă campioană la Miami, Williams se mândreşte cu un număr remarcabil de şapte trofee de Grand Slam la simplu de-a lungul carierei sale şi a participat la un număr record de 93 de turnee de Grand Slam.

Campioana de la Australian Open, Wozniacki, finalistă la Miami în 2017, revine pentru prima dată după 2019, după ce a avut o pauză de trei ani în urma naşterii celor doi copii ai săi. După ce a revenit în competiţie în august anul trecut, ea a impresionat imediat, ajungând în turul al patrulea la US Open 2023.

Răducanu, al cărei parcurs de poveste la US Open 2021 a făcut-o să devină prima campioană din era open venită din calificări şi a obţinut succesul fără să piardă vreun set, este aşteptată cu nerăbdare să revină după ce a ratat o mare parte din sezonul 2023 din cauza unei accidentări. Startul ei promiţător în actualul sezon vine după o pauză de opt luni.

De asemenea, o revenire după accidentare este şi cea a vedetei japoneze Nishikori, care se află la prima sa participare în competiţie de după iulie 2023. Clasat chiar pe locul patru în lume în 2015, Nishikori a câştigat 12 titluri ATP şi a fost vicecampion la US Open 2014.

Nishikori a câştigat, de asemenea, medalia de bronz la Jocurile Olimpice de vară din 2016, oferind Japoniei prima medalie olimpică de tenis din ultimii 96 de ani.

Restul wild cardurilor pentru tablourile de simplu, dublu şi calificări vor fi anunţate în săptămânile următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.