Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emma Răducanu după eliminarea de la Indian Wells: Într-un fel mă bucur că s-a întâmplat astfel încât eu să pot învăţa şi să consider că a fost o lecție

WTA
emma raducanu

Sportiva britanică Emma Răducanu a declarat la Indian Wells, după ce a fost eliminată de Aliaksanda Sannovici, că meciul cu jucătoarea din Belarus a fost o lecţie pentru ea şi a subliniat lipsa sa de experienţă.

“Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine, merită victoria. Într-un fel mă bucur că ceea ce s-a întâmplat astăzi s-a întâmplat astfel încât eu să pot învăţa şi să consider că a fost o lecţie. Este dezamăgire după orice înfrângere. Nu am pus presiune pe mine pentru că sunt neexperimentată”, a spus Răducanu, conform agerpres.

Emma Răducanu, locul 22 WTA şi cap de serie 17, a fost eliminată de sportiva din Belarus Aliaksandra Sasnovici, numărul 100 mondial, în turul doi al turneului de categorie WTA 1000 de la Indian Wells. Sasnovici s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, într-o oră şi 25 de minute, şi va juca în faza următoare cu Simona Halep, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 11.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.