Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emma Răducanu, șanse mari să câștige Premiul Spoty. Sportiva se declară nedumerită: 'Nici măcar nu înțeleg cum ar putea fi o posibilitate'

Inquam Photos / Simion Tataru
Inquam Emma Răducanu

Emma Răducanu a fost desemnată candidată pentru premiul Personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie. Tânăra jucătoare de tenis s-a declarat nedumerită, considerând că sunt multe alte personalități ale sportului din insulă care ar fi meritat o nominalizare.

A fost un an pe cinste pentru Emma Răducanu, a căre viață a suferit o turnură de basm, în a 2-a parte a anului 2021. Totul a început cu un parcurs foarte solid la Wimbledon, unde și-a etalat talentul, înainte de realiza o performanță fără precedent la US Open.

A urmat un parcurs sinuos pentru Răducanu, care și-a păstrat însă entuziasmul și optimismul, dar și modestia, în legătură cu viitorul ei în tenisul profesionist.

Britanica are șansa de a câștiga premiul Personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie, ceea ce o nedumerește declarând că nu înțelege cum este posibil acest lucru:

"Pur și simplu nici nu mă gândesc la asta. Pentru mine, este ceva care este atât de departe de domeniul posibilităților încât nici măcar nu înțeleg cum ar putea fi o posibilitate", a spus britanca, citată de tennisuptodate.com.

Rămâne de văzut dacă Răducanu va câștiga într-adevăr premiul, dar dacă o va face, se va alătura unui grup de excepție, deoarece printre jucătorii de tenis care au mai câștigat acest premiu se numără Virginia Wade, Andy Murray și Greg Rusedski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.