Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emma Răducanu trebuie să stea departe de telefon, să se ferească de reţelele de socializare - sfatul dat de Coco Gauff

emma raducanu

Tânăra jucătoare americană de tenis Coco Gauff a sfătuit-o pe britanica Emma Răducanu să se ferească de reţelele de socializare, după ce aceasta a câştigat luna trecută primul său turneu de Mare Şlem, la US Open, transmite Reuters.

Primul jucător venit din calificări care a câştigat un turneu de Mare Şlem, Răducanu are acum mii de urmăritori pe reţelele de socializare şi a deschis un cont pe site-ul chinez de microblogging Weibo pentru a ţine legătura cu fanii din această ţară.

Gauff, care a devenit faimoasă la 15 ani când ajuns în optimi de finală la Wimbledon în 2019, a sfătuit-o pe Răducanu, ce are 18 ani, să stea departe de telefon, scrie agerpres.ro.

Este "plăcut" să primeşti mesaje pe reţelele de socializare, "dar poate fi puţin copleşitor, cel puţin din experienţa mea", a afirmat Gauff. "Probabil aş fi vrut să ştiu asta, nu să mă concentrez pe reţelele de socializare", a spus jucătoarea aflată pe locul 19 în clasamentul WTA.

Elveţianul Roger Federer, cu 20 de turnee de Mare Şlem câştigate, a sugerat recent că noua generaţie de vedete ale tenisului, precum Răducanu, are nevoie de ajutor pentru a nu fi afectată de abuzurile de pe reţelele de socializare.

Gauff a recunoscut că pierdea mult timp cu telefonul, iar acum are acces limitat la aplicaţii între 8:30 şi 21:30.

Gauff şi Răducanu vor participa în această săptămână la turneul de la Indian Wells, care anul trecut nu s-a disputat din cauza pandemiei de Covid-19.

Johanna Konta, care a fost un timp cea mai bună jucătoare britanică, a spus că a fost uimită de ce a realizat Răducanu la New York şi a adăugat că se aşteaptă ca nimic să nu o tulbure pe urmaşa sa.

"Am urmărit cu admiraţie. Ea a privit totul cu calm. Mi-o pot imagina pe Emma privind totul cu calm", a declarat, pentru BBC, Konta, care nu va concura la Indian Wells din cauza unei accidentări în zona inghinală.

"Pare un om foarte aşezat şi conştient de ce face ceea ce face. Este incredibil de strălucitoare şi cred că aplică asta şi tenisului său. Este o fată impresionantă", a spus Konta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.