Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Dennis a fost exclus din lotul echipei FC Bruges pentru meciul de marţi cu Borussia Dortmund

Fotbalistul Emmanuel Dennis a fost exclus din lotul echipei FC Bruges pentru meciul de marţi cu Borussia Dortmund, din Liga Campionilor, din cauza unui incident legat de locul în autocarul echipei, scrie ziarul Het Laatste Nieuws, potrivit Agerpres.

Atacantul nigerian a ieşit furios din autocar fiindcă nu a avut dreptul să stea pe locul său obişnuit din cauza măsurilor sanitare împotriva Covid-19. El nu a călătorit alături de colegii săi în Germania pentru meciul de marţi.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

Philippe Clement, antrenorul lui Bruges, a declarat în conferinţa de presă de luni că Dennis este apt de joc, însă indisponibil din motive disciplinare: "Nu a respectat legile clubului, este tot ce vreau să spun despre acest subiect... Prefer să mă concentrez asupra jucătorilor disponibili."

De-a lungul timpului, Dennis a avut mai multe evoluţii apreciate pentru Bruges. De exemplu, el a înscris cele două goluri ale formaţiei belgiene în remiza de anul trecut cu Real Madrid, 2-2, pe Santiago Bernabeu, tot în Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.