Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Macron cere consultări la summit-ul G20, după incidentul din Polonia

magnuscmd.com
macron

Preşedintele francez Emmanuel Macron a solicitat discuţii la summit-ul G20, în urma unor informaţii despre aterizarea unor rachete în Polonia, a declarat, marţi, un purtător de cuvânt al Palatului Elysee, citat de CNN. "Preşedintele a contactat conducerea poloneză şi este ţinut la curent cu evoluţia situaţiei”, a spus purtătorul de cuvânt, anunță news.ro.

O sursă franceză a apărării a declarat pentru CNN că Franţa este „extrem de precaută” şi că oficialii nu vor comenta până când nu vor putea „analiza toate informaţiile disponibile”. „Suntem în contact strâns cu autorităţile poloneze”, a spus sursa menţionată.

Între timp, ministrul italian de externe Antonio Tajani a afirmat într-un tweet că Ministerul Afacerilor Externe şi Cooperării Internaţionale, numit şi Farnesina, urmăreşte îndeaproape evoluţiile din Polonia şi este în contact strâns cu aliaţii NATO.

„Farnesina urmăreşte evoluţiile din Polonia cu cea mai mare atenţie, în contact permanent cu Apărarea, ţările europene şi aliaţii NATO”, a spus Tajani. „Condoleanţe familiilor victimelor. Suntem alături de poporul polonez".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.