Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Macron și-a dezvăluit MAREA pasiune: 'M-a făcut să visez, să PLÂNG'

reuters
macron

Fotbalul are mare trecere printre președinții din Hexagon. Emmanuel Macron, 39 de ani, care a câștigat duminică alegerile cu 66,1% din voturi, suferea în timpul campaniei când Olympique pierdea. Macron a fost pe Velodrome în aprilie.

Nicolas Sarkozy, președintele Franței cinci ani, între 2007 și 2012, pătimaș suporter PSG, și-a găsit un mare rival. Emmanuel Macron, noul președinte, ales duminică la Élysée cu 66,1% din voturi, este mare pasionat de fotbal și la fel de mare fan OM.

Citește și: Probleme pentru Jennifer Lopez: Riscă să facă PUȘCĂRIE

În noiembrie, a doua zi după ce și-a oficializat candidatura, liderul formațiunii En Marche! (social-liberal) a fost la Marseille și nu a ratat ocazia unei opriri la OM Café, barul preferat al susținătorilor lui Olympique.

A primit atunci tricoul lui OM, având pe spatele numele său și numărul 10. "Decarul conduce jocul. Așa voi fi și eu", spunea fostul ministru al Economiei în guvernul Valls II, potrivit gsp.ro.

Citește și: Eleven Madison Park a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume în 2017 / VIDEO

În campanie, Macron nu și-a ascuns nicio clipă iubirea pentru OM. În martie, pe platoul emisiunii Quotidien (TMC), a lui Yann Barthès, a afirmat: "Eu țin cu Olympique de Marseille. E echipa adolescenței mele". Iar în aprilie, a postat pe Twitter:

"De ce susțin OM? Pentru că m-a făcut să visez. Pentru că m-a făcut să plâng. Pentru că m-a făcut să vibrez". Și a fost pe Velodrome alături de soția sa Brigitte la meciul cu Dijon (0-0).

Citește și: Elon Musk lansează o interfață creier-computer

Luni, la o zi după alegeri, TF1 a prezentat documentarul "Macron, culisele unei victorii". Inclusiv un moment din ianuarie, când Macron suferea pentru un eșecul marseillez.

"Rahat, a doua oară pierdem. La naiba!", a exclamat noul președinte după 1-4 cu Monaco. "Ce s-a întâmplat?", l-a întrebat Brigitte? "Iar ne-a bătut Monaco". În noiembrie, Monaco câștigase cu 4-0!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.