Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Macron va asista la meciul Franța - Belgia

reuters.com
Emmanuel Macron

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, va asista la meciul pe care echipa antrenată de Didier Deschamps o va disputa în semifinalele Cupei Mondiale din Rusia, cu Belgia, au declarat oficiali ai Palatului Elysee, informează Reuters, potrivit news.ro.

Macron a afirmat, în mai, la un forum economic desfăşurat la Sankt Petersburg, că va asista la un meci de la Cupa Mondială dacă Franţa se va califica în semifinale.

Întrebat dacă Macron va vizita Rusia, după ce Franţa a acces în semifinale, un reprezentant al preşedinţiei a declarat: "Da, se va duce".

Kremlinul a salutat decizia preşedintelui francez. "Suntem fericiţi că vine", a declarat Dmitri Peskov, un purtător de cuvânt al preşedinţiei ruse, agenţiei Ria Novosti.

Citește și: Jucătorilor echipei naţionale a Angliei li s-a cerut să nu dea mâna nici între ei, nici cu adversarii

Macron va merge doar la partida din semifinale, programată, marţi, la Sankt Petersburg, şi nu intenţionează să aibă alte întâlniri cât timp se va afla în Rusia.

Mai multe organizaţii umanitare le-au cerut liderilor vest-europeni să boicoteze Cupa Mondială, din cauza implicării Rusiei în conflictul din Siria.

Reprezentativa Franţei a învins, vineri, cu scorul de 2-0, selecţionata Uruguayului, într-un meci din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, disputat la Nijni Novgorod.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.