Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmauel Macron a EXPLODAT: depune plângere penală pentru hărțuire

rtl.fr
macron, cuplu

Preşedintele francez Emmanuel Macron a depus plângere pentru ''hărţuire şi tentativă de atingere la adresa vieţii private'' împotriva unui fotograf de presă care îl urmărea la locul în care îşi petrece vacanţa, a indicat marţi preşedinţia, citată de AFP.

Citește și: EXCLUSIV Puiu Popoviciu și Alexander Adamescu sunt la mâna judecătorilor englezi

Citește și: Marele Florin Piersic, în DOLIU: 'A murit. Am aflat acum câteva minute'


Şeful statului francez este în prezent în vacanţă la Marsilia, pe ţărmul Mării Mediterane, împreună cu soţia sa Brigitte. 

''Din când în când, el apare (...), şi acest fotograf jurnalist l-a urmărit de mai multe ori cu o motocicletă. Serviciul de pază i-a cerut de mai multe ori să nu mai facă acest lucru. El a continuat, uneori pe riscul său', a indicat serviciul de comunicare de la Palatul Elysee. ''Duminică, el a pătruns pe proprietatea privată, ceea ce a dus la depunerea plângerii'' pentru ''hărţuire şi tentativă de atingere la adresa vieţii private '', a precizat serviciul, confirmând o informaţie a revistei VSD. Plângerea a fost depusă ''în numele preşedintelui'', a adăugat sursa. 

Potrivit VSD, fotograful a fost reţinut circa şase ore în arest duminică într-un comisariat de poliţie din Marsilia. El a fost eliberat după verificările uzuale, a indicat o sursă a poliţiei. 

Serviciul de comunicare al preşedinţiei a dezminţit în schimb orice presiune asupra echipelor de televiziune postate în faţa casei unde locuieşte cuplul Macron. ''Aceasta nu este deloc maniera noastră de lucru'', a afirmat serviciul de comunicare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.