Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoții pentru Ilie Năstase - Judecătorii vor anunța astăzi prima sentință în dosarul său

Stiri pe surse
Ilie Nastase

Judecătoria Sectorului 1 a finalizat cercetarea judecatoreasca in dosarul in care fostul tenismen Ilie Nastase este acuzat de sustragere de la prelevarea de probe, iar astazi ar urma ca magistratii sa anunte prima decizie.

Ilie Nastase a cerut judecata in procedura simplificata, recunoscând faptele, iar instanta a admis cererea. Fostul jucator de tenis a spus ca este de acord cu munca in folosul comunitatii.

Citeste si Situație ÎNGRIJORĂTOARE la frontierele României - Numărul produselor contrafăcute confiscate s-a dublat/ Sute de arme descoperite la granițe

"Regret foarte mult situația. Am și eu o familie, copii și regret", a spus Ilie Nastase.

"Este și culpa domnului Năstase și a organelor de poliție. A avut o atitudine sinceră. A precizat că nu credea că săvârșeste o infracțiune că refuză prelevarea de sânge. (...) Legat de-a doua faptă, distanța dintre cele două fapte este mică. Între 4 dimineața și 11 când, a mers la camera de gardă pentru că prezenta leziuni grave care i-ar fi pus viața în pericol. Stătuse 3 ore la Mina Minovici (institutul de Medicină Legală, n.r.), stresul post traumatic cauzat de încătușare starea emoțională era de înțeles. (...) Nu s-a urcat la volan, a luat scuter pentru că avea permis de conducere eliberat la Monaco, potrivit căruia avea dreptul să conducă acel scuter. Nu a știut că dreptul de a conduce i-a fost suspendat", a spus, în fața instanței de la Judecătoria Sectorului 1, apărătorul lui Ilie Nastase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.