Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EMOȚII prelungite pentru patronii Tel Drum: Instanța a amânat, din nou, pronunțarea

tel drum

Tribunalul București a amânat, luni, din nou, pronunțarea privind legalitatea rechizitorului intocmit în dosarul Tel Drum, urmând ca o decizie sa fie anuntata pe 28 decembrie. Magistrații ar fi urmat să decidă dacă încep judecata propriu-zisă, insă este a doua oara când este amanata solutia.

Dosarul Tel Drum a fost trimis în judecată în decembrie 2017, însă în cursul unui an magistratii Tribunalului Bucuresti nu au stabilit daca instanta a fost sesizata de DNA in mod legal. În acest dosar a fost trimisa in judecata compania Tel Drum și doi dintre directorii firmei – Pitiș Petre și Vișan Mircea, cei care au și fost audiați în mai multe rânduri la DNA.

Citeste si Magistrații cer intervenția CSM după afirmațiile lui Dragnea:Un derapaj evident de la principiile democraţiei. Conturează imaginea unei ameninţări serioase

Au mai fost trimiși în judecată și Ion Florian, reprezentant al unei firme private, și Neda Florea, reprezentant al companiei Tel Drum.

Procurorii au audiat' mai multe persoane în dosar, în care spun că reprezentanții companiei, cu bună știință, au folosit documente false pentru a achiziționa un utilaj pentru ar fi cheltuit 12 milioane de lei. În realitate, procurorii au stabilit că această sumă, din care făceau parte și fonduri europene, ar fi fost supraevaluată, având în vedere că un astfel de utilaj costa aproximativ 8 milioane de lei

Pe parcursul ultimului an, în faza de cameră preliminară, s-au solicitat inclusiv documente de la SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.