Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EMOȚII uriașe în Thailanda: Încă 4 copii au fost scoși din peșteră - VIDEO

romaniatv.net
copii pestera thailanda

Patru copii au fost scoși luni din peștera Tham Luang din nordul Thailandei, numărul total al copiillor salvați ajungând la opt, au declarat reprezentanții Forțelor Navale din Thailanda, relatează BBC preluat de mediafax.

Încă patru copii și antrenorul echipei sunt blocați în peșteră. Salvatorii plănuiesc să îi scoată la suprafață marți.

Operațiunea de salvare de luni a început la ora locală 11.00 (7.00, ora României) și a necesitat implicarea mai multor salvatori decât cea de duminică. Treisprezece scafandri străini și cinci thailandezi s-au ocupat de ghidarea copiilor spre ieșirea din peșteră.

Echipajele de salvare au scos patru copii duminică din peșteră, în prima fază a operațiunii, apoi a urmat o pauză pe timpul nopții în care au fost înlocuite rezervele de oxigen pe traseu.

Cei patru copii salvați luni au fost preluați de ambulanțe și transportați la un spital din Chiang Rai, unde sunt tratați și copiii salvați duminică.

Medicii de la spitalul din Chiang Rai în care aceștia sunt tratați au declarat că cei patru copii sunt în stare bună. Aceștia sunt momentan ținuți în carantină, pentru a evita transmiterea infecțiilor. Doctorii au adăugat că îi vor lăsa curând pe părinți să îi viziteze.

Operațiunea de salvare a celor 13 sportivi reprezintă un efort internațional, echipa fiind alcătuită din experți din Marea Britanie, SUA, China, Australia, Japonia, Laos și Myanmar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.