Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoţii mari în Familia Regală: 'Medicii apreciează forţa cu care luptă Regele pentru viaţă'

www.hyperflash.ro
Regele Mihai

Sunt emoţii mari în cadrul Casei Regale. Dan Bădic, unul dintre prietenii Regelui Mihai, i-ar fi spus jurnalistei Camelia Csiki că Majestatea Sa a fost până de curând conştient sută la sută. "Medicii apreciează forţa cu care luptă pentru viaţă", susţine jurnalista.

Citeşte şi: Cadou INEDIT pentru Petre Daea după vizita la oierii din Sibiu. Cum a reacţionat ministrul

„Căderea fizică pe care a avut-o a fost cea mai gravă de acum. Am stat de vorbă şi cu prieteni ai Majestăţii Sale. Domnul Dan Bădic mi-a spus că Regele Mihai a fost până de curând conştient sută la sută. Şi aici e o poveste legată de ultimele apariţii în presă. Spune nepotul Regelui că la ultima vizită pe care i-a făcut-o are îndoieli că Majestatea Sa ar fi fost sau nu conştient. De aceea am ţinut să mă lămuresc şi am vorbit cu domnul Dan Bădic. Mi-a spus că era perfect conştient. Şi de ziua Majestăţii Sale au stat de vorbă. Este îngrijit de trei infirmiere, un fizioterapeut vine în fiecare zi. (...) Medicii apreciează forţa cu care luptă pentru viaţă", a spus Camelia Csiki în cadrul emisiunii "Ora Regelui", difuzată sâmbătă, 18 noiembrie, la TVR.

Jurnalista a vorbit şi despre scandalul care a pus stăpânire pe Casa Regală şi susţine că Regele Mihai a refuzat orice vizită a nepotului său, Nicolae şi a vorbit şi despre motivele invocate de Majestatea Sa.

„Principesa Margareta mi-a spus că Majestatea Sa nu a vrut să-l primească (n.r. referindu-se la Nicolae Medforth-Mills). A mai existat o întânire după ce Nicolae şi-a pierdut titlul. Trăia şi Regina Ana. Nu s-a simţit bine Regele după acea întâlnire", a dezvăluit jurnalista.

Citeşte şi: Veşti PROASTE pentru bugetari: din 2018 rămân fără cel mai dorit beneficiu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.