Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoții pentru căpitanul PSG: Thiago Silva își încheie contractul cu clubul francez și nu a primit nicio ofertă

www.goal.com
Neymar Mbappe PSG

Viitorul căpitanului echipei PSG, Thiago Silva, este incert. Brazilianului, unul dintre cei mai importanți jucători ai parizienilor de când s-a transferat de la AC Milan (2013), i se încheie contractul cu francezii în vara anului 2020 și nu a primit nicio propunere de prelungire a înțelegerii, potrivit Mediafax.

Potrivit Globoesporte, dorința lui Thiago Silva (35 de ani) este de a continua la PSG, însă, având în vedere că echipa din Ligue 1 nu a făcut niciun demers în a-l păstra pe jucător, acesta "a început să asculte și alte propuneri, de la alte formații".

Citește și: Efect neașteptat al Brexit: lovitură de baros pentru Dacian Cioloș

"În acest moment nu există nicio discuție cu PSG. El a fost sunat de alte cluburi, dar nu a vrut să vorbească cu nimeni pentru că prioritatea lui este să rămână la PSG. Fotbalul este foate dinamic, dar vom aștepta clubul (n.red. - pe PSG). Dacă nu va avea nicio reacție, vom analiza ofertele venite", a spus Paulo Tonietto, impresarul jucătorului Thiago Silva, care a mai afirmat că echipele care îl caută pe fotbalistul lui sunt formații din Brazilia.

În acest sezon, la cei 35 de ani ai săi, Thiago Silva continuă să fie o piesă importantă în primul 11 al PSG-ului. A evoluat în 26 de meciuri, fiind titular în majoritatea meciurilor din Ligue 1 și în cinci din cele șase partide disputate în Liga Campionilor.

De la începutul anului 2020, centralul brazilian are voie să negocieze cu un alt club, dar Thiago Silva așteaptă prelungirea cu PSG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.