Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoții uriașe! Primele rezultate ale sesiunii speciale a Bacalaureatului vor fi publicate

bacalaureat

Primele rezultate ale sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat vor fi publicate vineri, potrivit calendarului aprobat Ministerului Educației și Cercetării.

Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2020, pentru candidaţii care au avut probleme de sănătate în timpul primei sesiuni şi nu au putut susţine probele scrise din motive medicale, a început luni cu proba scrisă la Limba și literatura română.

Marți, candidații au susținut proba scrisă obligatorie a profilului: Matematică sau Istorie, miercuri proba la alegere a profilului şi specializării, iar joi proba la Limba și literatura maternă.

Adina Vălean, despre situația traficului de la granița bulgaro-elenă: 'Nu e în regulă, dacă sunt cozi, autorităţile să nu organizeze facilităţi'

Potrivit Ministerului Educaţiei şi Cercetării, la etapa specială a examenului de Bacalaureat s-au înscris 141 de absolvenţi ai clasei a XII-a.

Potrivit situaţiilor transmise de către inspectoratele şcolare, în 9 judeţe (Alba, Arad, Călăraşi, Dâmboviţa, Ilfov, Neamţ, Sălaj, Teleorman şi Timiş) nu s-au consemnat situaţii care să determine organizarea probelor scrise aferente acestei etape speciale. În Capitală susţin această etapă 12 candidaţi, iar în judeţele Caraş Severin, Tulcea şi Vaslui un singur candidat.

Primele rezultate ale sesiunii speciale BAC 2020 vor fi afişate vineri, până la ora 12.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.