Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoțiile simțite de poliţista din Botoşani în timpul misiunii în care a reuşit să salveze fetiţa sechestrată de propriul tată

Observator
fetita copil abuzat

Ministerul de Interne a transmis, sâmbătă, felicitări poliţistei a din Botoşani care a reuşit să salveze fetiţa de trei ani pe care tatăl o ţinea sechestrată în casă. ”Când am luat-o în braţe, mi-au lăcrimat imediat ochii, de parcă era copilul meu”, a transmis poliţista.

”Astăzi, Iulia, a reuşit să salveze viaţa unei fetiţe de 3 ani. Tatăl fetiţei, cunoscut cu anumite afecţiuni şi sub influenţa băuturilor alcoolice, le-a scos cu violenţă din casă pe mama şi bunica acesteia, apoi a ameninţat că va ucide fata cu o macetă. Iulia a reuşit să negocieze cu bărbatul”, a transmis, sâmbătă, Minsterul de Interne, pe pagina de Facebook.

După o discuţie de aproximativ 20 de minute, poliţista l-a convins pe bărbat să îi ofere fetiţa în siguranţă, scrie News.ro.

"Când am luat-o în braţe mi-au lăcrimat imediat ochii, de parcă era copilul meu! În momentul în care i-am dat mamei fetiţa, am simţit în ochii acestia o bucurie pe care nu o pot exprima!", a declarant poliţista.

Iulia Froicu este poliţistă de 3 ani în cadrul Biroului de Ordine Publică al Municipiului Botoşani.

După ce a predate fetiţa, bărbatul s-a predat poliţiştilor aflaţi la faţa locului şi s-a întocmit un dosar penal pe numele său.

Bărbatul a fost internat la Psihiatrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.