Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Enea Bastianini (Ducati) a doborât recordul circuitului de la Sepang

motogp.com
motogp

Pilotul italian Enea Bastianini (Ducati) a pulverizat recordul circuitului de la Sepang (Malaezia), în cea de-a doua zi a testelor cronometrate pe care efectuează echipele angrenate în Campionatul Mondial de MotoGP, categoria regină a motociclismului viteză, informează EFE, potrivit Agerpres.

"La Bestia", cum este poreclit Bastianini, a fost înregistrat cu timpul de 1 min 57 sec 134/1000, în finalul zilei a doua de teste, îmbunătăţind cu 139/1000 precedentul record, stabilit de spaniolul Jorge Martin, colegul său de la Ducati.

Jorge Martin a fost cel care doborât primul recordul circuitului malaezian, deţinut din 2023 de italianul Francesco Bagnaia, campionul mondial en titre (1 min 57 sec 491/100), spaniolul fiind cronometrat în 1 min 57 sec 273/1000 după primele sale nouă tururi de pistă.

În finalul sesiunii, însă, Enea Bastianini a reuşit să-l devanseze pe Jorge Martin, în cel de-al 46-lea său tur. Bagnaia, coechipier cu cei doi la Ducati, a realizat la rândul său un timp mai bun decât recordul pe care l-a stabilit anul trecut (1 min 57 sec 469/1000).

Antrenamentele de la Sepang se vor încheia joi, o altă sesiune de teste fiind programată pe 19 şi 20 februarie pe circuitul de la Lusail, în Qatar, unde se va desfăşura şi primul Mare Premiu al sezonului din MotoGP, pe 10 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.