Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Englezul Phil Neville devine noul antrenor al echipei Inter Miami

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Echipa Inter Miami, din campionatul nord-american de fotbal (MLS), a anunţat, marţi, numirea englezului Phil Neville în funcţia de antrenor, după mai multe săptămâni de zvonuri privind numirea sa la cârma formaţiei, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Fostul jucător al echipei Manchester United va prelua frâiele echipei patronate de prietenul său David Beckham, după doi ani petrecuţi ca antrenor al selecţionatei feminine a Angliei, funcţie pe care a părăsit-o luni.

"Inter Miami este o echipă tânără, cu promisiuni şi ambiţii şi vreau să răspund acestei provocări. Vreau să construim împreună o echipă competitivă de care să fim mândri", a declarat Neville într-un comunicat dat publicităţii.

"Împărtăşim un ADN care a fost cultivat de cei mai buni lideri din lumea fotbalului, iar aceste valori îmi doresc să le transmitem clubului nostru. Phil are o mare experienţă, ca jucător şi antrenor la nivel internaţional", a spus Beckham despre Neville.

Citește și: Dragnea ia primul contact cu procurorii DNA în 2021 - A fost adus de la penitenciar pentru audieri în dosarul vizitei în SUA

Inter Miami s-a despărţit recent, de comun acord, de antrenorul uruguayan Diego Alonso.

Decizia clubului din Florida a venit după un prim sezon în MLS marcat de o eliminare în barajele fazei play-off, cu un bilanţ mediocru de 7 victorii, 3 egaluri şi 13 înfrângeri.

Phil Neville (43 ani), un prieten apropiat şi fost coechipier la Manchester United şi la echipa Angliei al lui David Beckham, coproprietar la Inter Miami, se afla în centrul atenţiei presei pentru înlocuirea lui Alonso.

Cu Neville pe banca tehnică, selecţionata feminină a Angliei a ajuns până în semifinalele Cupei Mondiale 2019 în Franţa, fiind învinsă de SUA, ulterior campioană mondială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.