Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episcopul Andrei: Să ne pocăim, să nu așteptăm trecem Dincolo nepocăiți, să ne întoarcem la Dumnezeu

basilica.ro
mercurie biserica

„Să ne pocăim, să nu așteptăm trecem Dincolo nepocăiți, să ne întoarcem la Dumnezeu și să construim o societate bazată pe iubire și iertare”, a afirmat duminică Episcopul Andrei în Catedrala Paraclis Episcopal „Sf. M. Mc. Gheorghe și Sf. Ier. Nicolae” din Sfântu Gheorghe, conform basilica.ro

„Mântuitorul Iisus Hristos ne asigură că precum și Tatăl vostru milostiv este (Luca 6:36), așa va fi cu noi la sfârșitul veacurilor”, a adăugat ierarhul, în contextul Duminica a XIX-a după Rusalii, numită și Duminica „Iubirea vrășmașilor”, când a oficiat Sfânta Liturghie în biserica menţionată.

Episcopul Covasnei şi Harghitei a insistat pe porunca Mântuitorului Hristos, „Iubiți pe vrăjmașii voștri și faceți bine celor ce vă urăsc pe voi”.

„Pentru împlinirea acestei porunci, care este și concluzia evangheliei Duminicii a XIX-a după Rusalii, este nevoie de două lucruri”.

„În primul rând de înțelegerea ei și în al doilea rând de Harul lui Dumnezeu care pe toate le desăvârșește prin puterea lui”.

„Biserica spune așa: Dă-le lor Doamne pașnică ocârmuire ca și noi întru liniștea lor, viață pașnică și netulburată să trăim în toată cucernicia și curăția”, a subliniat ierarhul.

Răspunsurile liturgice au fost date de corala Catedralei Paraclis Episcopal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.